Lütfen Bekleyiniz
English
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Toggle navigation
Ana Sayfa
Bölüm Bilgileri
Genel Bilgiler
Akademik Kadro
Misyon ve Vizyon
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Program Çıktıları
Bölümümüzün Misyon ve Vizyonunu Oluşturan Temel Amaçlar ve Değerler
Yönetim
Yüksekokul Yönetimi
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Bölüm Başkanları
Koordinatörlükler
Komisyonlar
Öğrenci Danışmanları
Öğrenciler
Akademik Takvim
Ders İçerikleri
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Öğrenci Bilgi Sistemi
Yönetmelik ve Yönergeler
Stajlar
Öğrenci Değişim Programları
Kariyer Ofisi
Psikolojik Danışmanlık Rehberlik Birimi
Uluslararası Öğrenci Ofisi
Burs,Yurt ve Barınma
Öğrenci Danışmanları
Öğrenci Temsilcilikleri
Mezuniyet İşlemleri
Öğrenci ve Personel İçin Formlar
Dokümanlar
Örnek Sınav Kağıdı
Öğrenci Sınav Formları
Kalite Güvence
Akreditasyon
Kurumsal Bilgiler
Kalite Güvence Politikası
Kalite Güvence Komisyonu ve Faaliyetleri
Stratejik Eylem Planı
SWOT Analizi
PUKÖ Döngüsü
İç Kontrol
Programlar ve Eğitim-Öğretim Bilgi Sistemi
Bologna AKTS ve Ölçme Değerlendirme Kılavuzları
Paydaş İlişkileri
Mezunlarımız
Birim Haber Bülteni
Öğrenci ve Personel İçin Formlar
İyileştirmeler
DİĞER
İletişim
Hızlı Erişim
Bölüm Bilgileri
Genel Bilgiler
Akademik Kadro
Misyon ve Vizyon
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Program Çıktıları
Bölümümüzün Misyon ve Vizyonunu Oluşturan Temel Amaçlar ve Değerler
Yönetim
Yüksekokul Yönetimi
Yüksekokul Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Bölüm Başkanları
Koordinatörlükler
Komisyonlar
Öğrenci Danışmanları
Öğrenciler
Akademik Takvim
Ders İçerikleri
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Öğrenci Bilgi Sistemi
Yönetmelik ve Yönergeler
Stajlar
Öğrenci Değişim Programları
Kariyer Ofisi
Psikolojik Danışmanlık Rehberlik Birimi
Uluslararası Öğrenci Ofisi
Burs,Yurt ve Barınma
Öğrenci Danışmanları
Öğrenci Temsilcilikleri
Mezuniyet İşlemleri
Öğrenci ve Personel İçin Formlar
Dokümanlar
Örnek Sınav Kağıdı
Öğrenci Sınav Formları
Kalite Güvence
Akreditasyon
Kurumsal Bilgiler
Kalite Güvence Politikası
Kalite Güvence Komisyonu ve Faaliyetleri
Stratejik Eylem Planı
SWOT Analizi
PUKÖ Döngüsü
İç Kontrol
Programlar ve Eğitim-Öğretim Bilgi Sistemi
Bologna AKTS ve Ölçme Değerlendirme Kılavuzları
Paydaş İlişkileri
Mezunlarımız
Birim Haber Bülteni
Öğrenci ve Personel İçin Formlar
İyileştirmeler
Arşiv
Duyurular
Haberler
Etkinlikler
Foto Galeri
Etkinlik Takvimi
İletişim
Son Duyurular
2025-2026 Akademik yılı Zorunlu Yabancı Dil İngilizce (YÖK) Muafiyet Sınavı Hakkında
Üniversite Yaşamına Uyum Bilgilendirme Toplantısı
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Stajı Birinci Değerlendirme Sonuçları
Ana Sayfa
>
Arşiv
>
Duyurular
>
Sosyal Transkript Adımları
Sosyal Transkript Adımları
01.03.2024
.
Paylaş
Paylaş
Paylaş