1 |
33. Ayçiçeği Festivali Gastronomi Yarışması: ÇOMÜ’den Öğr. Gör. Özkan Yazar Jüri Üyesi Olarak Katıldı |
02.09.2025 |
2 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Bölüm Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi |
30.07.2025 |
3 |
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yönetimi, Değerlendirme ve Planlama Toplantısı Gerçekleştirdi |
10.07.2025 |
4 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akreditasyon Toplantısı Düzenlendi. |
25.06.2025 |
5 |
Bulgaristan’da Türk Kahvaltısı Tanıtıldı |
02.06.2025 |
6 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri Arası İç Paydaş Ziyareti |
26.05.2025 |
7 |
GUBY, Türk Mutfağı Haftası’nda “Lezzet Şöleni”ne Damgasını Vurdu |
25.05.2025 |
8 |
Gökçeada’dan Sofya’ya Türk Mutfağı Yolculuğu |
23.05.2025 |
9 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akreditasyon Toplantısı Gerçekleştirildi |
23.05.2025 |
10 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz Mezuniyet Heyecanı: 2024-2025 Mezunları Kep Attı |
23.05.2025 |
11 |
Bölüm Öğrencilerimizden Sürdürülebilirlik Odaklı Uygulama |
15.05.2025 |
12 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bitirme Çalışması Dersi Kapsamında Hazırlanan Projeler Sunuldu |
13.05.2025 |
13 |
Bölüm Öğrencilerimiz Marmaros Şelalesi’nde Doğa ile Buluştu |
08.05.2025 |
14 |
GOAK Koşu Etkinliği Gerçekleştirildi |
06.05.2025 |
15 |
Gökçeada MTAL Öğrencilerinden Yüksekokulumuza Dış Paydaş Ziyareti |
05.05.2025 |