1 |
Yüksekokul Öğrenci Akademik Danışmanlığı Komisyonu Toplandı |
06.02.2025 |
2 |
Deniz Mahsulleri Dersi'nde Son Atölye: Poseidon Restaurant'ta Lezzetli Bir Gün |
26.12.2024 |
3 |
Yılbaşı Kurabiyesi Atölyesi Renkli Anlara Sahne Oldu |
25.12.2024 |
4 |
Unlu Mamuller Dersi Kapsamında İşletmeci Kemal Kolçak'ın Katılımıyla Baklava Yapımı Atölyesi Düzenlendi |
13.12.2024 |
5 |
1 Gökçeada Kariyer Günleri ile Geleceğin Profesyonelleri ve Sektör Temsilcileri Buluştu. |
31.10.2024 |
6 |
Migros Ticaret A.Ş. İK ve Akademi Direktörü Ozan Akın, Öğrencilerimizle Kariyer Üzerine Söyleşi Gerçekleştirdi. |
25.10.2024 |
7 |
Deniz Mahsulleri Dersi'nin Bu Haftaki Atölye Konuğu İşletmeci Şenol Dağınık |
16.10.2024 |
8 |
Unlu Mamuller Dersi'nde Usta İsimlerle "Simit Yapımı" Atölyesi Düzenlendi |
15.10.2024 |
9 |
İŞKUR Temsilcileri, Kariyer Planlama Dersi Kapsamında Öğrencilerle Buluştu |
10.10.2024 |
10 |
Staj Dosyaları Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi |
10.10.2024 |
11 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine "Üniversite Yaşamına Uyum" Semineri Düzenlendi. |
04.10.2024 |
12 |
Öğrencilerimize Oryantasyon Faaliyetleri Kapsamında Gökçeada Gezisi Düzenlendi |
02.10.2024 |
13 |
GUBY Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. |
16.05.2024 |
14 |
Tümay Karakaya ile Özel Beslenme Üzerine Söyleşi Etkinliği Gerçekleştirildi. |
30.04.2024 |
15 |
Girişimci Şef Sidar Budak, İşlenmiş Et Ürünleri Dersi Öğrencileriyle Çevrimiçi Buluştu |
26.04.2024 |