Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

TÜM HABERLER

Başlık Yayın Tarihi
1 Yüksekokul Öğrenci Akademik Danışmanlığı Komisyonu Toplandı 06.02.2025
2 Deniz Mahsulleri Dersi'nde Son Atölye: Poseidon Restaurant'ta Lezzetli Bir Gün 26.12.2024
3 Yılbaşı Kurabiyesi Atölyesi Renkli Anlara Sahne Oldu 25.12.2024
4 Unlu Mamuller Dersi Kapsamında İşletmeci Kemal Kolçak'ın Katılımıyla Baklava Yapımı Atölyesi Düzenlendi 13.12.2024
5 1 Gökçeada Kariyer Günleri ile Geleceğin Profesyonelleri ve Sektör Temsilcileri Buluştu. 31.10.2024
6 Migros Ticaret A.Ş. İK ve Akademi Direktörü Ozan Akın, Öğrencilerimizle Kariyer Üzerine Söyleşi Gerçekleştirdi. 25.10.2024
7 Deniz Mahsulleri Dersi'nin Bu Haftaki Atölye Konuğu İşletmeci Şenol Dağınık 16.10.2024
8 Unlu Mamuller Dersi'nde Usta İsimlerle "Simit Yapımı" Atölyesi Düzenlendi 15.10.2024
9 İŞKUR Temsilcileri, Kariyer Planlama Dersi Kapsamında Öğrencilerle Buluştu 10.10.2024
10 Staj Dosyaları Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi 10.10.2024
11 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine "Üniversite Yaşamına Uyum" Semineri Düzenlendi. 04.10.2024
12 Öğrencilerimize Oryantasyon Faaliyetleri Kapsamında Gökçeada Gezisi Düzenlendi 02.10.2024
13 GUBY Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. 16.05.2024
14 Tümay Karakaya ile Özel Beslenme Üzerine Söyleşi Etkinliği Gerçekleştirildi. 30.04.2024
15 Girişimci Şef Sidar Budak, İşlenmiş Et Ürünleri Dersi Öğrencileriyle Çevrimiçi Buluştu 26.04.2024
Toplam 40 Kayıt