1 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi. |
31.01.2024 |
2 |
Forno Balat'ın İşletmecisi Nurettin Kapıyoldaş ile Kariyer Söyleşileri Etkinliği Gerçekleştirildi |
18.12.2023 |
3 |
İŞKUR İş Kulübü Eğitimi Düzenlendi |
11.12.2023 |
4 |
YİNE YENİ YENİDEN “ŞAMPİYON GUBY” |
27.11.2023 |
5 |
TÜBİTAK 2209-A Proje Başarısı |
29.09.2023 |
6 |
ÇOMÜ'de Düzenlenen Afet Farkındalık Eğitimine GUBY Olarak Katılım Sağlandı |
23.12.2022 |
7 |
2. Geleneksel “Ispanaklı Tarifler” Yarışması Beklenen Çekişmeye Sahne Oldu |
19.12.2022 |
8 |
Öğr.Gör. Zeynep Ceren Akkök'e Başarı Plaketi |
18.12.2022 |
9 |
Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleşti |
16.12.2022 |
10 |
ÇOMÜ’lü Şampiyon Aşçılardan Rektör Prof.Dr. Sedat Murat’a Ziyaret |
09.12.2022 |
11 |
Gökçeada Toplum Sağlığı Merkezinden Öğrencilerimize Sağlık Eğitimi |
08.12.2022 |
12 |
Kariyer Planlama Dersi Kapsamında Dış Paydaşlarımızdan Nilay Çınar Öğrencilerimizle Buluştu |
01.12.2022 |
13 |
Dünya Aşçılar Şampiyonası 1.’leri Gökçeada’dan |
27.11.2022 |
14 |
Şef Asuman Kerkez Anadolu'dan Dünyaya Armağan: Buğday ve Bulgur Çevrimiçi Paneli |
25.11.2022 |
15 |
Staj Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi |
23.11.2022 |