Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Forno Balat'ın İşletmecisi Nurettin Kapıyoldaş ile Kariyer Söyleşileri Etkinliği Gerçekleştirildi

Çevrimiçi Etkinlik

Dr. Öğr. Üyesi Senem Ergan'ın verdiği "Kariyer Planlama" dersi kapsamında düzenlenen Kariyer Söyleşileri'nin bu haftaki konuğu Forno Balat'ın işletmecisi Nurettin Kapıyoldaş idi. Yüksekokul toplantı salonunda düzenlenen çevrimiçi etkinliğe katılan Kapıyoldaş, kariyer hikayesini ve Forno Balat ile yollarının kesişmesini öğrencilerimiz ile paylaştı. Ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Kapıyoldaş, son olarak da öğrencilerden gelen talebi de geri çevirmeyerek işletmeyi ve mutfağı canlı yayında öğrencilerimize gezdirdi. Etkinlik, Forno Balat'ın, özellikle üniversite eğitimi devam eden çalışanlarının görüşlerini ve söylemek istediklerini dinleme imkanı yakalayan öğrencilerimiz ve Nurettin Kapıyoldaş'ın karşılıklı iyi dilekleri ile sona erdi. Kendisine öğrencilerimizden gelen sorulara verdiği açık sözlü cevaplar ve etkinliğe katılımı dolayısıyla teşekkür ediyoruz.