Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi/Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Gökçeada UBY Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasından Madalyalarla Döndü

Muğla Fethiye’de 9-10 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen 7. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması'na, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu adına katılan GUBY Aşçılık Takımı öğrencileri yine madalyalarla döndü.

Yarışmada üniversite ekip, üniversite ana yemek, üniversite makarna ve üniversite tatlı kategorilerinde yarışan öğrencilerimiz 3 gümüş ve 3 bronz madalya olmak üzere toplam 6 madalya ile yarışmayı tamamladılar. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Yarışmada madalya alan öğrenciler ve katıldıkları kategoriler ise şu şekildedir;

  • Üniversite Ekip Kategorisi -Gümüş Madalya - Berat KARAGÖZ, Şeyma Nur ÜZÜM,  Rümeysa TEKİN
  • Üniversite Makarna Kategorisi…….Gümüş Madalya………Şeyma Nur ÜZÜM
  • Üniversite Makarna Kategorisi…….Bronz Madalya………Berat KARAGÖZ
  • Üniversite Tatlı Kategorisi………….Gümüş Madalya………Rümeysa TEKİN
  • Üniversite Tatlı Kategorisi………….Bronz Madalya………..Berat KARAGÖZ
  • Üniversite Ana Yemek Kategorisi...Bronz Madalya………..Haluk KEPENEK