Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

GUBY Uluslararası Dünya Helal Zirvesi'nden Ödüllerle Döndü

.

28 Kasım 2019 - 01 Aralık 2019 tarihleri arasında "World Halal Summit" (Uluslararası Dünya Helal Zirvesi) kapsamında gerçekleştirilen yarışma ve seminerlere yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden 5 öğrencimiz katılım sağlamıştır. 2 öğrencimiz "Balık" kategorisinde bireysel yarışmaya katılıp, "Merit Madalya" almaya hak kazanmıştır. 3 öğrencimiz ise, "22 Yaş Altı Ekip” yarışmasına katılıp "Bronz Madalya" almaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Öğrencilerimizin isimleri;

Bireysel: 1-Mahsum CENGİZ  2- Çayan GÜL

Ekip: Rana ATEŞ- Fahrettin YILMAZ - Nihat KURUK

 

Haberin fotoğrafları için tıklayınız.