Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

TÜM HABERLER

Başlık Yayın Tarihi
16 Mutfak Söyleşileri Etkinliğinde Şefler Öğrencilerle Buluştu 05.05.2025
17 "Farklılıklarım Yemek Yapmama Engel Değil" Sosyal Sorumluluk Etkinliği Gerçekleştirildi. 30.04.2025
18 Şef Hasan Çoban ve Firuze Koray ile Pastacılık Atölyesi Gerçekleştirildi. 29.04.2025
19 Marmaros Şelalesi'ne Teknik Gezi Düzenlendi. 29.04.2025
20 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akreditasyon Toplantısı Gerçekleştirildi. 22.04.2025
21 Protokol Ziyareti Sonrası Gönüllü Öğrencilere Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi. 22.04.2025
22 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Staj Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi. 16.04.2025
23 TÜBİTAK 2209-A Proje Başarısı 10.04.2025
24 Sosyal Sorumluluğumuz: Atalık Tohumları Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi. 10.04.2025
25 Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında Sektör Temsilcileriyle Ders Planı Güncelleme Konulu Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi 07.04.2025
26 Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında Sektör Temsilcilerine Ders Planı Güncelleme Konulu Dış Paydaş Ziyareti Gerçekleştirildi 26.03.2025
27 Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencisi Uluslararası Bilimsel Konferansta 21.03.2025
28 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Staj Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi. 21.03.2025
29 Gökçeada Öğrenci Aktiviteleri Kulübü İşletmeci Nusret Avcı ile Bir Araya Geldi. 20.03.2025
30 Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında Mezun Öğrencilerle Ders Planı Güncelleme Konulu Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi 20.03.2025
Toplam 73 Kayıt