16 |
Mutfak Söyleşileri Etkinliğinde Şefler Öğrencilerle Buluştu |
05.05.2025 |
17 |
"Farklılıklarım Yemek Yapmama Engel Değil" Sosyal Sorumluluk Etkinliği Gerçekleştirildi. |
30.04.2025 |
18 |
Şef Hasan Çoban ve Firuze Koray ile Pastacılık Atölyesi Gerçekleştirildi. |
29.04.2025 |
19 |
Marmaros Şelalesi'ne Teknik Gezi Düzenlendi. |
29.04.2025 |
20 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akreditasyon Toplantısı Gerçekleştirildi. |
22.04.2025 |
21 |
Protokol Ziyareti Sonrası Gönüllü Öğrencilere Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi. |
22.04.2025 |
22 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Staj Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi. |
16.04.2025 |
23 |
TÜBİTAK 2209-A Proje Başarısı |
10.04.2025 |
24 |
Sosyal Sorumluluğumuz: Atalık Tohumları Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi. |
10.04.2025 |
25 |
Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında Sektör Temsilcileriyle Ders Planı Güncelleme Konulu Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi |
07.04.2025 |
26 |
Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında Sektör Temsilcilerine Ders Planı Güncelleme Konulu Dış Paydaş Ziyareti Gerçekleştirildi |
26.03.2025 |
27 |
Yüksekokulumuz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencisi Uluslararası Bilimsel Konferansta |
21.03.2025 |
28 |
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Staj Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi. |
21.03.2025 |
29 |
Gökçeada Öğrenci Aktiviteleri Kulübü İşletmeci Nusret Avcı ile Bir Araya Geldi. |
20.03.2025 |
30 |
Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında Mezun Öğrencilerle Ders Planı Güncelleme Konulu Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi |
20.03.2025 |