Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

TÜM HABERLER

Başlık Yayın Tarihi
31 Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında GMS Bölümü Öğrencileriyle Ders Planı Güncelleme Toplantısı Gerçekleştirildi. 20.03.2025
32 Turak Akredistasyon Başvuru Süreci İle İlgili Kalite Güvence Toplantısı Gerçekleştirildi. 13.03.2025
33 Etin Ustası Sidar Budak ile Mutfakta Kariyer ve Lezzet Üzerine Söyleşi 07.03.2025
34 Yüksekokul Öğrenci Akademik Danışmanlığı Komisyonu Toplandı 06.02.2025
35 Deniz Mahsulleri Dersi'nde Son Atölye: Poseidon Restaurant'ta Lezzetli Bir Gün 26.12.2024
36 Yılbaşı Kurabiyesi Atölyesi Renkli Anlara Sahne Oldu 25.12.2024
37 Unlu Mamuller Dersi Kapsamında İşletmeci Kemal Kolçak'ın Katılımıyla Baklava Yapımı Atölyesi Düzenlendi 13.12.2024
38 1 Gökçeada Kariyer Günleri ile Geleceğin Profesyonelleri ve Sektör Temsilcileri Buluştu. 31.10.2024
39 Migros Ticaret A.Ş. İK ve Akademi Direktörü Ozan Akın, Öğrencilerimizle Kariyer Üzerine Söyleşi Gerçekleştirdi. 25.10.2024
40 Deniz Mahsulleri Dersi'nin Bu Haftaki Atölye Konuğu İşletmeci Şenol Dağınık 16.10.2024
41 Unlu Mamuller Dersi'nde Usta İsimlerle "Simit Yapımı" Atölyesi Düzenlendi 15.10.2024
42 İŞKUR Temsilcileri, Kariyer Planlama Dersi Kapsamında Öğrencilerle Buluştu 10.10.2024
43 Staj Dosyaları Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi 10.10.2024
44 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine "Üniversite Yaşamına Uyum" Semineri Düzenlendi. 04.10.2024
45 Öğrencilerimize Oryantasyon Faaliyetleri Kapsamında Gökçeada Gezisi Düzenlendi 02.10.2024
Toplam 73 Kayıt