31 |
Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında GMS Bölümü Öğrencileriyle Ders Planı Güncelleme Toplantısı Gerçekleştirildi. |
20.03.2025 |
32 |
Turak Akredistasyon Başvuru Süreci İle İlgili Kalite Güvence Toplantısı Gerçekleştirildi. |
13.03.2025 |
33 |
Etin Ustası Sidar Budak ile Mutfakta Kariyer ve Lezzet Üzerine Söyleşi |
07.03.2025 |
34 |
Yüksekokul Öğrenci Akademik Danışmanlığı Komisyonu Toplandı |
06.02.2025 |
35 |
Deniz Mahsulleri Dersi'nde Son Atölye: Poseidon Restaurant'ta Lezzetli Bir Gün |
26.12.2024 |
36 |
Yılbaşı Kurabiyesi Atölyesi Renkli Anlara Sahne Oldu |
25.12.2024 |
37 |
Unlu Mamuller Dersi Kapsamında İşletmeci Kemal Kolçak'ın Katılımıyla Baklava Yapımı Atölyesi Düzenlendi |
13.12.2024 |
38 |
1 Gökçeada Kariyer Günleri ile Geleceğin Profesyonelleri ve Sektör Temsilcileri Buluştu. |
31.10.2024 |
39 |
Migros Ticaret A.Ş. İK ve Akademi Direktörü Ozan Akın, Öğrencilerimizle Kariyer Üzerine Söyleşi Gerçekleştirdi. |
25.10.2024 |
40 |
Deniz Mahsulleri Dersi'nin Bu Haftaki Atölye Konuğu İşletmeci Şenol Dağınık |
16.10.2024 |
41 |
Unlu Mamuller Dersi'nde Usta İsimlerle "Simit Yapımı" Atölyesi Düzenlendi |
15.10.2024 |
42 |
İŞKUR Temsilcileri, Kariyer Planlama Dersi Kapsamında Öğrencilerle Buluştu |
10.10.2024 |
43 |
Staj Dosyaları Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi |
10.10.2024 |
44 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine "Üniversite Yaşamına Uyum" Semineri Düzenlendi. |
04.10.2024 |
45 |
Öğrencilerimize Oryantasyon Faaliyetleri Kapsamında Gökçeada Gezisi Düzenlendi |
02.10.2024 |