46 |
GUBY Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. |
16.05.2024 |
47 |
Tümay Karakaya ile Özel Beslenme Üzerine Söyleşi Etkinliği Gerçekleştirildi. |
30.04.2024 |
48 |
Girişimci Şef Sidar Budak, İşlenmiş Et Ürünleri Dersi Öğrencileriyle Çevrimiçi Buluştu |
26.04.2024 |
49 |
Şef Oben Alkan’ın Konuk Olduğu Kariyer Söyleşileri Etkinliği Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi. |
26.04.2024 |
50 |
Şef Ulaş Durmaz ile "Michelin Yıldızı'nın Perde Arkası" Söyleşisi Gerçekleştirildi |
22.03.2024 |
51 |
İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Gökçeada Deniz Araştırma Birimi Müze Gezisi |
08.03.2024 |
52 |
Mezunlarımızdan Şef Hasan Kaplan ile Ekşi Maya Ekmek ve Pizza Temalı Workshop& Söyleşi |
28.02.2024 |
53 |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi. |
31.01.2024 |
54 |
Forno Balat'ın İşletmecisi Nurettin Kapıyoldaş ile Kariyer Söyleşileri Etkinliği Gerçekleştirildi |
18.12.2023 |
55 |
İŞKUR İş Kulübü Eğitimi Düzenlendi |
11.12.2023 |
56 |
YİNE YENİ YENİDEN “ŞAMPİYON GUBY” |
27.11.2023 |
57 |
TÜBİTAK 2209-A Proje Başarısı |
29.09.2023 |
58 |
ÇOMÜ'de Düzenlenen Afet Farkındalık Eğitimine GUBY Olarak Katılım Sağlandı |
23.12.2022 |
59 |
2. Geleneksel “Ispanaklı Tarifler” Yarışması Beklenen Çekişmeye Sahne Oldu |
19.12.2022 |
60 |
Öğr.Gör. Zeynep Ceren Akkök'e Başarı Plaketi |
18.12.2022 |